FIFA 15

FIFA 15

ERBJUDANDET

Förboka FIFA 15 och få upp till 15 Gold Packs för att bygga ditt drömlag i FIFA 15 Ultimate Team. Det här specialerbjudandet motsvarar ett värde på upp till €15.00.

FIFA 15 levandegör fotbollen med en fantastisk detaljrikedom för att fansen ska kunna uppleva sportens känslor som aldrig tidigare. Med den dynamiska matchpresentationen kan du uppleva publikens intensitet och kommentatorer som guidar fansen genom hela matchdagen. För första gången någonsin är alla 22 spelare på planen sammanlänkade via Emotional Intelligence vilket gör att de kommer att reagera på motståndarna och medspelare beroende på vilken situation de befinner sig i och hur matchen utvecklar sig.

Känslor & intensitet

Emotional Intelligence

– För första gången någonsin kan FIFA 15 återspegla känslorna hos alla 22 spelare på planen vilket ger fansen chansen att uppleva attityden och känslorna hos världens bästa fotbollsspelare. Spelarna på planen kan nu känna igen situationer som triggar en känslomässig respons och reagera naturligt baserat på läget i matchen. Till exempel kan en spelare som upprepade gånger fälls av samma motståndare reagera mot detta genom att konfrontera honom – aggressivt eller mindre aggressivt beroende på hur ful tacklingen eller fällningen var och läget i matchen.

Dynamisk matchpresentation

– Matchdagen kommer att kännas mer dynamisk och levande än någonsin tidigare och dra dig in i stämningen där du inte missar ett enda ögonblick. Spelets nya publik kommer att köra hejaramsor som passar deras klubb, liga, land och kontinent. Fans på Anfield i Liverpool kommer att kännas och agera annorlunda än exempelvis fans på La Bombonera i Buenos Aires.

Oöverträffad intelligens

Lagtaktik

– Lagen har nu en kontextuell medvetenhet om matchen och kommer dynamiskt att anpassa sin taktik beroende på olika situationer som uppstår. Exempelvis – om motståndarlaget leder matchen i den 88:e minuten kan de bestämma sig för att försöka hålla bollen nere vid hörnflaggan för att få tiden att gå. Det betyder att du får en mer realistisk motståndare som tar mer risker om de ligger under och spelar på säkerhet om de leder.


Fantastisk grafik

Autentiska spelare

– FIFA 15-teamet har skapat nästa generations fotbollsspelare som ser till att spelarna återskapas med sitt rätta fysiska utseende. Den helt nya fysikbaserade renderingsljussättningen förändrar spelarnas utseende och ger användarna chansen att uppleva en detaljnivå som inte tidigare varit möjlig. Ny uppbyggnad av kroppen och nya karaktärsmodeller gör att spelarna ser kraftfullare och mer atletiska ut, medan tröjorna rör sig realistiskt och reagerar tillsammans med miljön och blir smutsiga av lera och gräs under matchens gång.

Spelarkontroll

Rörlighet & kontroll

– FIFA 15 levererar en helt ny och högre nivå av känsla och kontroll. Run Touch Dribbling gör att spelarna får bättre bollkontroll under löpningar och i tajta situationer vilket även ger mer personlighet till de mest kända spelarna i världen. Leo Messi kommer att dribbla och röra sig som han gör i verkligheten. Spelarnas uppdaterade biomekanik betyder att de nu reagerar och rör sig i balans och med bättre bollkontroll. Mer precisa steg och vändningar i låg fart och bättre bollkontroll i hög fart ger fansen bättre spelarstyrning och rörelseförmåga.

juni 10, 2014, 11:09 f.m.

Oops!

Ett fel har uppstått. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår.

Tillagt i kundkorgen

Fortsätt handlaVisa kundkorgen
Tillbaka till toppen