Om Spelbutiken

Location

Historien om spelbutiken.se

"Varför skall spel vara så dyra?"" Så startade de första tankarna om Spelbutiken.se. ”Det måste kunna göras billigare!” var nästa tanke. Så var grundstenen lagd till det som senares skulle bli nordens största spelbutik.

Fyra unga män satte sig ner för att skapa ett alternativ till de gamla butikerna som aldrig ställde frågor om varken inköpspris eller utpris på spel. Det skulle visa sig bli en kamp mot de gamla butikerna, distributörerna och mot köparnas vanor.

Gör stora inköp och sälj billigt.

Jag tror att om vi blir stora nog, så kan vi köpa in så stora mängder att vi kan hoppa över flera led och därmed göra stora besparingar” sa Mark på ett av våra första möten och han hade rätt. Det fanns massor av pengar att spara vid stora inköp. Allt sedan den dagen följer vi den filosofin som vi valt att kalla ”De fem magiska buden. Vi SKALL vara bäst på pris, service, information, trygghet och utbud.

Vilda med video

Internet ger även möjlighet att ge mycket bättre information om varan än vad man kan läsa sig till på baksidan av förpackningen i butiken. Vi började som första spelbutik visa video till våra spel, så att besökarna kunde se och höra stämningen i spelet.


Ingen kö till betjäning.

Två av de fem magiska buden är service och trygghet. Men hur skall vi kunna ge besökarna samma trygghet som i en vanlig butik där de direkt kan tala med en expedit. Normalt tar det ju flera dagar att få svar på en förfrågan via e-mail till nätbutiker.
Svaret var chat! Direktkontakt med en medarbetare utan väntetider eller köer. Vårat trevliga support-team chattar varje vecka med tusentals av glada kunder och vi känner faktiskt att vi nästan känner många av våra kunder så bra som om vi hade mött dem ansikte mot ansikte.

Vårt organisationsnummer är 556611-3212

Spelbutikenfamiljen

Team Coolshop

Oops!
Ett fel har uppstått. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår.
Tillagt i kundkorgen
Fortsätt handla Visa kundkorgen
Tillbaka till toppen