Vad är Spelbutiken Marketplace?

Våra Partners

Spelbutiken.se har lanserat en ny integrerad marknadsplats där våra noggrant utvalda professionella partners (leverantörer) kommer att kunna sälja sina produkter på Spelbutiken.se.
Detta innebär att du hittar ännu fler produkter på spelbutiken.se till ännu bättre priser
. När du ansluter produktsidor på Spelbutiken.se så kan det finnas en möjlighet att välja om du vill köpa produkten från Spelbutiken.se (om vi har produkten i vår katalog) eller från en av Spelbutiken Marketplace-leverantörer.

Att göra en beställning
För att beställa en Spelbutiken Marketplace order är inte mycket annorlunda än att beställa som vanligt på Spelbutiken.se. Du kan helt enkelt välja den leverantör som erbjuder den produkt du söker till pris och leveranstid som passar dig.
Så snart leverantören accepterar din beställning, skickar de ordern så snart som möjligt till dig.
Du kan alltid följa status på din beställning genom din Profil på Spelbutiken.se.

Spelbutikens åtagande
Spelbutiken.se har skyldighet att säkerställa en säker handel mellan dig och Spelbutiken Marketplace. Det gör vi genom att fortsätta att erbjuda en 100% säker betalning och genom att erbjuda stöd på förfrågningar eller andra frågor mellan kunden och leverantören. Spelbutiken.se kundservice team är alltid redo att hjälpa och vägleda dig i varje steg för att garantera säker online shopping.

Oops!
Ett fel har uppstått. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår.
Tillagt i kundkorgen
Den här produkten är från en Spelbutiken Marketplace säljare ?
Förväntad leveranstid är - arbetsdagar
Fortsätt handla Visa kundkorgen
Tillbaka till toppen