EA Sports UFC

EA Sports UFC

Bruce Lee pre-order offer

Är du redo att kliva in i Octagonen med den mest ikoniska kampsportaren genom alla tider? Förboka EA SPORTS UFC redan idag och få MMA-sportens urfader Bruce Lee redan vid release tillgänglig i fyra viktklasser där du kan testa legendarens skicklighet mot dagens bästa UFC-fighters.

Feel the fight – Gameplay-funktioner

Kliv in i Octagonen och upplev den mest realistiska fightingen någonsin. Med kraften i EA SPORTS IGNITE-teknologin kommer du att känna varje fight, varje slag, takedown och submission på ett sätt du inte trodde var möjligt.

• MMAi

En MMA-fighters sinne är lika viktigt som deras hjärta. Varje licensierad fighter i spelet kommer att ha dynamiska målsättningar och matchplaner som baseras på verklighetens formkurva och matchsituationer.

• Full Body Deformation

Fram tills nu har fysisk kontakt mellan fighters varit begränsad till kroppar som knappast rörde vid varandra och på grund av detta såg de ut och betedde sig som actionfigurer gjorda av plast snarare än idrottsmän.

• Real-Time Exertion

En UFC-match är en av de mest fysiskt krävande sporterna på planeten och en MMA-fighter måste ge allt i varje given situation. Real-Time Exertion (realtidsutmattning) levandegör varje actionladdat ögonblick i din spelupplevelse.

• Verklighetstrogna ansiktsanimationer

EA SPORTS UFC sätter en ny standard när det gäller spelkaraktärernas likhet med originalen och de känslor de förmedlar. För första gången i ett EA SPORTS-spel har alla licensierade idrottsmän och kvinnor i spelet skapats med HD3D-scanning av huvud och kropp för att kunna leverera revolutionerande likhet med verklighetens MMA-stjärnor.

• Real Damage

Alla fighters vet att ett perfekt slag kan förstöra eller göra din dag. EA SPORTS UFC introducerar ett ickelinjärt skadesystem som kan innebära att ett enda slag resulterar i stora skador. Systemet skapar en större variation av realistiska sår och blåmärken som aldrig tidigare varit möjligt i ett fighting-spel.

maj 19, 2014, 9:15 f.m.

Oops!

Ett fel har uppstått. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår.

Tillagt i kundkorgen

Fortsätt handlaVisa kundkorgen
Tillbaka till toppen