Beställningar och inställningar

Om Spelbutiken

En sann historia

Begynnelsen utav Spelbutiken skedde egentligen långt innan 2001.

Innan dess fanns vi mitt i centrala Varberg i en liten butik, eller snarare, ett hål i väggen :).

Playstation 1 har precis släppts, det är november 1995 och vi skyltar att PSX kostar 4195 SEK. Super Nintendo är det som gäller för tillfället och svenska speltidningar som Super Power är fortfarande tok-hett!

Det är en fantastisk tid att vara en gamer, allt är nytt och spännande.

“Att shoppa online skall vara enkelt. Rabatter för alla. Inga prenumerationskostnader. Inga överraskningar. Endast låga priser på allt som gör dig lycklig - som levereras snabbt.”

Det är just den känslan alla medarbetare har här, och det som driver oss.

Det är just den känslan alla medarbetare har här, och det som driver oss. Den lekfulla förtjusningen vi hade inför TV och Dator-spel då, är lika framträdande idag . Vi älskar spel, kulturen kring dem och alla passionerade fans. Och det, det kommer aldrig att försvinna!

Vårt DNA

Spelbutiken’s värden
Coolshop logo

Enkelt är bäst!

Online shopping kan förminskas till tre simpla saker. Butiken behöver rätt produkter, priserna måste vara låga och leveransen måste vara gratis - och snabb. Det löser vi. Spelbutiken är enkel shopping online. Det är det som gör det coolt.
Coolshop logo

Ärlighet är avgörande

Ärlig service är bra service. Vi håller dig uppdaterad under hela orderprocessen och du kan alltid kontakta oss. Vi annonserar bara de saker som vi kan ha en ärlig och tydlig kommunikation om. Det finns aldrig några tvivel eller obeslutsamhet.
Coolshop logo

Att göra det lilla extra är coolt

Vi tycker om att göra lite extra ansträngningar för våra kunder före, under och efter ditt köp. Detta tillvägagångssätt är en del av vårt DNA, när Spelbutiken startade, och är nu en del av vardagen för alla från toppledningen till nyanställda. Du är säker när du handlar på Spelbutiken.
Team Coolshop
Glada och dynamiska kollegor
Spelbutiken är ett växande företag.
Nyanställda inkommer regelbundet på våra olika kontor. Vi vet att våra medarbetare är företagets viktigaste resurs och vi tror att glada och nöjda knegare ger bättre resultat.