Beställningar och inställningar
Kategorier
Kategorier
Filter
Filter
Sortera efter
Black Friday

None

Black Friday

Black Friday-vecka: Du får en tjuvstart på helt galna erbjudanden

Det kliar redan i fingrarna och vi vill bara påpeka det här...

Vi har verkligen förberett oss i år, och det betyder att du får ovanligt många bra erbjudanden. Därför inför vi återigen en hel vecka med erbjudanden utöver det vanliga! Vi kallar det Black Friday-vecka och den börjar på måndag den 23 november.

Black Friday-veckan är fylld med erbjudanden som är så bra att de kunde ha varit en del av själva Black Friday, men vi har valt att sprida ut dem över hela veckan. Våra erbjudanden för Black Friday-veckan är exklusiva för den här veckan och du får helt nya erbjudanden under själva Black Friday. Så du har gott om möjligheter att göra riktigt schysta fynd innan den helt vilda shoppingen på fredag.

Om du blir riktigt till dig över några av våra erbjudanden under Black Friday-veckan så måste du köpa dem innan Black Friday, som startar på fredag den 26 november. På Black Friday byter vi ut dem mot helt nya erbjudanden

Black Friday 2021 blir den största i Spelbutikens historia

Vi fick blodad tand och nu vill vi ha mer.

De senaste åren har vi krossat rekord efter rekord, med helt otroliga Black Friday-fester. Så i år höjer vi ribban ytterligare – vi har satt upp ett mål. 

Black Friday 2021 hos Spelbutiken kommer att bli årets bästa rea för dig, med de bästa Black Friday-fynden. Du kommer att få internets mest otroliga erbjudanden och vi lovar att du ska bli nöjd och glad med hela shoppingupplevelsen: innan, under och efter.

Vi ljuger inte när vi säger att vi har jobbat hela året med att samla schysta Black Friday-erbjudanden, så att du ska kunna shoppa loss. Våra erbjudanden är utspridda över alla kategorier, med tusentals produkter, och självklart får du fri frakt på allting. Skriv in det här i kalendern – vi ser fram emot att få välkomna dig till Black Friday 2021 på fredag den 26 november hos Spelbutiken.


Black Friday-märket: Håll utkik efter det

Vårt Black Friday-märke garanterar de bästa fynden på webbplatsen.

 • När det här skrivs har Spelbutiken över 13 000 produkter, men vi har förenklat det för dig under Black Friday så att du inte ska ha några problem att hitta de bästa fynden.

  När du är på vår webbplats under Black Friday ska du hålla utkik efter vårt Black Friday-märke, som finns på alla produkter som är en del av Black Friday. Det här Black Friday-märket garanterar att produkten är en del av kampanjen och därför är rejält rabatterad.

  Vi tänker se till att det är lätt för dig att hitta alla otroliga Black Friday-erbjudanden så att du inte missar rabatterna. Black Friday-märket är bara lite extra hjälp så att det inte råder några tvivel om att det här är specialrabatter.

 • None

None

None

None

None

None

None

None

None

None

None

None

None

 • Vilka är de bästa fynden på Black Friday?

  Hur definierar man ett fynd? En hög rabatt i procent, eller hur?

  För att ett erbjudande ska få vara med i Black Friday-rean måste det finnas lite tyngd i det, och alla erbjudanden i Black Friday-kampanjen har en hög rabattsats. Om du väljer Spelbutiken som ditt ställe att shoppa under Black Friday, så får du garanterat årets bästa erbjudanden.

  Alla rabatter beräknas i förhållande till marknadspriset.


 • None

Köp julklapparna på Black Friday och spara en förmögenhet

Det kommer nog inte som någon överraskning att det blir jul i år igen, men vi är ändå alltid sent ute med julhandlandet. Därför kommer vi med ett hjälpsamt servicemeddelande.
Köp dina julklappar under Black Friday och spara rejält. Det här är chansen att hitta alla drömklappar och samtidigt hålla familjens budget. Dessutom är det stor chans att du hittar ett erbjudande på precis den där grejen som ditt barn, din svärfar eller din fru önskar sig. Du behöver bara hålla ögonen öppna. Det är även ett perfekt tillfälle att köpa en julklapp åt dig själv.
Forskning har visat att shoppare ofta har julklappar i åtanke när de handlar på Black Friday. Det gäller särskilt kvinnor – de tänker ekonomiskt och använder den gigantiska rean för att köpa billiga julklappar – och alla vet ju att kvinnor är smarta. Gör som kvinnorna.
Om du – mot all förmodan – ångrar ditt köp, så kan du lämna tillbaka dina varor till den 15 januari. Vi säger inte att det är smart; det är rent genialt!


 • None
 • De bästa Black Friday-fynden till PlayStation, Xbox och Nintendo Switch

  Det är ingen hemlighet att Spelbutiken gillar erbjudanden på spel.
  Om du är på jakt efter nya spel och konsoler så bör du se till att hålla ett öga på Spelbutiken under Black Friday. Vi har laddat med en riktig pangfest full av erbjudanden, så förbered dig på att bli bortskämd. Vi lägger gärna lite extra krut när det gäller PlayStation, Xbox och Nintendo Switch i år, så du kan spara en förmögenhet på allt som rör gaming.

Okej, vi vet vad du tänker.

De nya konsolerna då? PlayStation 5 och Xbox Series X. Tyvärr kan vi inte avslöja något än, men vi kan säga så här mycket: gaming är det vi kan bäst, och vi är ruskigt bra på att fixa erbjudanden.

  Spelbutiken är den enda webbplatsen du behöver när du letar efter spelerbjudanden under Black Friday. Vi ser verkligen fram emot ditt besök

Vi fyller på lagret med Black Friday-erbjudanden, men det är först till kvarn som gäller

Alla vet att riktigt speciella och begränsade erbjudanden ofta säljer slut extremt fort.
Våra erfarenheter från tidigare år säger oss att när de låga priserna kommer upp på hemsidan, så går folk bananas. Vi vill inte stressa dig, men vi måste understryka det här: var på alerten.
Det viktigaste rådet är att hålla dig uppdaterad. Black Friday är en dag när folk blir helt vilda och alla erbjudanden flyger från hyllorna. Många erbjudanden gäller "så långt lagret räcker". Så du måste vara beredd att klicka när alla fantastiska fynd går live. Du kan hålla dig uppdaterad på vår hemsida, via sociala medier eller vår livestream (som du inte får missa i år).
I år har vi lagt ännu större resurser på att ge dig bästa möjliga service, den bästa underhållningen och de bästa fynden. Det innebär att allting kulminerar i en ännu bättre och galnare upplevelse för dig när Black Friday startar på fredag den 26 november

 • Vilka kategorier och produkter erbjuds på Spelbutiken?

  Alla kategorier kommer att vara fulla av Black Friday-erbjudanden och du kommer utan tvekan att hitta det du letar efter. Vi fixar biffen, oavsett om det gäller presenter till dig själv, till dina närstående eller årets julklappar. Vi ska se till att du får de bästa Black Friday-erbjudandena i alla våra kategorier. Dessutom finns det massor av nyheter och storsäljare speciellt framtagna till Black Friday.

  Vårt mål är att du ska vara nöjd under hela din shoppingupplevelse: innan, under och efter.

 • None

Cyber Monday: I det osannolika fall att du inte hittar det du letar efter under Black Friday

Som vi alla vet väntar reornas årstid runt hörnet, och Cyber Monday infaller just efter Black Friday.

Cyber Monday börjar på måndag den 29 november, bara några dagar efter Black Friday, och hela Spelbutiken kommer att fyllas med nya erbjudanden under den här speciella readagen. Den får du inte missa, så därför passar vi på att nämna Cyber Monday här.
Cyber Monday startade som ett svar på Black Friday, på den tiden när den här typen av reor mest ägde rum i fysiska butiker. Cyber Monday var nätbutikernas svar på Black Friday. Tiderna förändras – och nu har vi Black Friday på nätet också.
Du kan verkligen plocka russinen ur kakan och vi ser fram emot att få avslöja alla våra Cyber Monday-erbjudanden på måndag den 29 november.


 • None
 • Hur ser Coolshop till att du får bästa möjliga Black Friday?

  Kämpaglöden är hetare än någonsin!
  Black Friday är den största dagen på året för Coolshop. Det är en speciell dag med massor av trafik på nätet och en dag som vi förbereder oss för under hela året. Många av våra anställda sover dessutom på kontoret dagen innan, så att vi är redo klockan 00.00 när torsdag blir till fredag. Det är en dag med massor av energi, roliga aktiviteter och schysta erbjudanden.
  Det finns inte någon av våra anställda som kan stå still under dagarna innan Black Friday och på själva dagen. Det är såna här dagar vi lever för. Vi älskar det och vi hoppas att du känner av det.
  Vi gör allt för att du ska få bästa möjliga Black Friday. Vi är redo för allt. Våra inköpare har samlat på sig exklusiva erbjudanden till Black Friday under hela året. Vår IT-avdelning ser till att butiken håller igång hela dagen så att du inte behöver vänta eller hamnar i köer. Vår kundtjänst står redo med ett leende på läpparna och en hjälpande hand under hela dagen, och vår marknadsföringsavdelning tänker ge dig den bästa underhållningen någonsin.
  Vi är tacksamma för att du väljer oss för Black Friday och vi tänker återgälda det med den galnaste Black Friday i Coolshops historia. Känn hajpen inför Black Friday 2021.

Tillbaka till toppen