Beställningar och inställningar
Facebook
LinkedIn E-post

Äntligen! Nu kan du bli jagad av en psyko-mördare på ett sommarläger långt inne i skogen!

The Quarry är den andliga uppföljaren till Until Dawn

By: Morten Høgh Nielsen
juni 10, 2022, 10:54 f.m.

Supermassive Games är tillbaka efter deras senaste hit, House of Ashes (som vi älskar!). Studion är känd för sina Couch Co-Op-skräckspel som sätter dig i huvudpersonens dojor i en skräckfilm där du själv väljer varje beslut.

Det senaste spelet från spelstudion, The Quarry, sticker dock ut från deras senaste släpp. Detta spel är inte en del av Dark Pictures Anthology utan är istället ett fristående spel och en andlig uppföljare till deras första spel: det populära Until Dawn.

Välkommen till Hackett's Quarry Summer Camp

Hackett's Quarry Summer Camp ligger djupt i skogarna i delstaten New York. De unga läger-ledarna har precis skickat hem de sista barnen och har nu hela lägret för sig själva en sista kväll för en stor fest! 

Men i klassisk Supermassive Games-stil, precis innan allt det roliga skall börja, besväras de av en psycho-killer, så klart. 

De 9 tonåringarna måste försöka överleva tills solen går upp och dina val avgör om de lever eller dör.

Val och konsekvenser

Ödet för alla 9 karaktär ligger bokstavligen i dina händer. The Quarry handlar mest av allt om val och konsekvenser. Ska du undersöka ljudet i mörkret eller springer du skrikande iväg? 

Vill du lämna dina vänner eller försöka rädda dem? Det heroiska valet är inte alltid det rätta valet och även de mest triviala besluten kan få ödesdigra konsekvenser för de olyckliga huvudpersonerna.

Många karaktärer och ännu fler dödsscener

Spelet består av totalt 9 spelbara karaktärer och i rollistan hittar du välkända skådespelare som Ariel Winter, känd från Modern Family och Skyler Gisondo från Santa Clarita Diet.

And they have been busy! Alla karaktärer har 10-12 potentiella dödsscener var, som du kan ha (o)tur att få uppleva.

7-10 timmars cinematiskt underhållning

Precis Until Dawn har även detta spel längre speltid än vanligt. En vanlig genomspelning tar dig cirka 10 timmar. Om du är dålig på spelet, eller bara är otroligt sadistisk, och alla karaktärer dör omedelbart, kommer din genomspelning bara att ta cirka 7 timmar.

Det råder ingen tvekan om att du kommer att få massor av spöklik underhållning för pengarna och det finns gott om gameplay tillgängligt om du vill uppleva alla scenarier.

Plattform: PS5, PS4 & Xbox
Pris: 599 kr
Köp här
*Priset kan ändras

Popular articles
Visa alla
Sharing is caring
Share this article
Facebook
LinkedIn E-post
Var först med att höra om våra nya erbjudanden
Join our newsletter family (330.000 members and counting)