Beställningar och inställningar
Facebook
LinkedIn E-post

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga är förmodligen det bästa LEGO-spelet någonsin: »Över 300 spelkaraktärer, episka strider och klassisk LEGO-humor«

Du kan gott göra din ljussabel redo :)

By: Morten Høgh Nielsen
april 21, 2022, 12:33 e.m.

Gör dig redo för att återuppleva alla 9 filmer från Star Wars Skywalker-sagan i ett humoristiskt LEGO-format.

Den 5:e april släpptes LEGO Star Wars The Skywalker Saga och vi har samlat 5 goda grunder, där kan vi kan behöva överbevisas om, varför det är det bästa LEGO-spelet någonsin.

300+ spelbara karaktärer

Vem är din favoritkaraktär från Star Wars universumet? Vem det än mår vara, kan du med stor sannolikhet spela just den karaktären i det nya LEGO Star Wars spelet.

Med över 300 spelbara karaktärer kan du spela allt från Darth Vader till Jabba the Hutt. Det kräver dock, att du låser upp några utav figurerna, innan du kan spela som dem.

Dramatiska och intensiva rymdstrider

En funktion, vi glädjer oss mycket till i det nya LEGO Star Wars: The Skywalker Saga är striderna i rymden. Hoppa in i en X-Wing och tag kampen på mot imperiets TIE-fighters i episka kamper.

Strider kan uppstå när du reser mellan planeter och ger hissnande sekvenser. Rymdstrider är också tillgängliga genom sidemissions.

Platftorm: PS5, PS4, Xbox, Nintendo Switch
Pris: 488 SEK
Köp här
*Prisen kan ændre sig

Freeroam!

Gå på olika äventyr och utforska en enorm värld, fylld med roliga detaljer och uppdrag. Du har möjlighet att resa mellan kända planeter som t.ex. Tatooine, Endor och till och med Dödsstjärnan!

De olika områdena är proppfulla med sidemissions och minispel, det ger dig möjlighet att låsa upp massor utav samlingsprylar i spelet.

Nytt stridssystem

Stridssystemet i The Skywalker Saga har blivit uppgraderat i förhållande till gamla LEGO-spel. I närstrid kan du slås med ljussablar, händer och fötter och om du är riktigt duktig kan du blockera slag och utföra coola combos.

Med Shooting Gameplay har du möjlighet att skjuta från tredje persons perspektiv, det ger en mer dynamisk spelupplevelse.

Klassiska LEGO-humor, som vi alla älskar

I LEGO Star Wars The Skywalker Saga är det en självklarhet med den speciella humorn, som definieras i LEGO-spel. Det gör allvarliga situationer mysiga och roliga, som i sin tur gör, att detta äventyr skiljer sig från den ursprungliga Star Wars-filmerna något.

Det är också implementerat ett Mumble Mode, som ersätter figurernas uttalade dialog med ren rappakalja, som är känt från de gamla LEGO Star Wars-spelet.

Läs mer och köp LEGO Star Wars The Skywalker Saga här.

Se Gaming 4 Forty spela LEGO Star Wars: The Skywalker Saga:

Popular articles
Visa alla
Sharing is caring
Share this article
Facebook
LinkedIn E-post
Related articles
Gaming och Film
Spelåret i recension: Här är våra topp 5 bästa spel 2022
jan 2, 2023, 3:46 e.m.
Gaming och Film
6 roliga fakta som du förmodligen inte visste om The Batman 2022
maj 30, 2022, 12:54 e.m.
Var först med att höra om våra nya erbjudanden
Join our newsletter family (330.000 members and counting)