Avdelning
Information

Privacy

Spelbutiken använder cookies. Cookies användes enbart till login till vårt köpsystem, vi registrerar inga upplysningar om dig eller vad du köper hos oss i cookies.

Du kan ta bort Cookies genom din webläsare.

Ett statistik system samlar information, som kan ge en bild om hur många besökare vår sida har, var de kommer ifrån och vilken del av sidan de besöker.

Spelbutiken använder denna statistik till att förbättra vår hemsida och dess funktioner. Statistik används i samband med marknadsföring och för att förbättra användarvänligheten.

För att kunna handla hos Spelbutiken måste du registrera dig med följande uppgifter:

* Namn

* Adress

* Telefonnummer

* Personnummer

* E-mail


Vi registrerar dina uppgifter för att kunna leverera produkten till dig.

Alla medarbetare på Spelbutiken har tillgång till de registrerade uppgifter.

Kunduppgifter sparas och skickas krypterat.

Uppgifterna skickas aldrig vidare.




Coolshop Marketplace - Sekretesspolicy-allmänna

Din integritet är mycket viktig för oss. Därför har vi utvecklat denna sekretesspolicy för att få dig att förstå hur vi samlar in, använder, kommunicerar och använder din personliga information. Följande beskriver vår Policy.

Viktiga definitioner

Spelbutiken Marketplace:
hänvisar till marknadsplats-plattformen. "Marknadsplats" avser Spelbutiken Marketplace.

Spelbutiken:
är handelsnamnet för Entertainment Trading ApS, och "Spelbutiken" anvisar därför till det juridiska namnet: Entertainment Trading ApS. Termerna "vår", "vi" och "oss" hänvisar till Spelbutiken och därmed Entertainment Trading ApS.
Termen "Spelbutiken" innehåller även hemsidor: Spelbutiken.se, Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com, Streetman.dk och andra anslutna webbplatser.

Leverantör:
avser parterna, som säljer och distribuerar sina produkter via Spelbutiken Marketplace.

Kund:
hänvisar till slutanvändaren, som använder Tjänsten för att köpa produkter.

Användare:
avser både Leverantör och Kund.

Tjänster:
avser de tjänster, funktioner, program och verktyg som finns tillgängliga på Spelbutiken Marketplace.


1.Registeransvariga för personlig Information
All personlig information som tillhandahållits eller samlats in av Spelbutiken Marketplace, inklusive från webbplatser Spelbutiken.se, Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com, Streetman.dk, kontrolleras och ägs av Entertainment Trading ApS, Bøgildsmindevej 3, 9400 Nørresundby, Danmark ("Spelbutiken").


2.Vilken personlig Information om Användarna samlar vi?
Före eller vid tidpunkten för att samla in personlig information, identifierar vi de ändamål för vilka uppgifter som skall samlas in. När du anger personlig information via Spelbutiken.se, Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com eller Spelbutiken Marketplace (som genom registreringssidorna) har vi rättsliga skyldigheter gentemot dig i hur vi hanterar dess data. Vi samlar in informationen och förklarar hur vi kommer att använda den och berättar om vi vill vidarebefordra informationen till någon annan.

All information du lämnar till Spelbutiken kommer i allmänhet endast användas för att ge dig den service du har registrerat dig för. Vi samlar in och använder personuppgifter enbart med syftet att uppfylla det som anges av oss och för andra kompatibla, och, eller, om vi får samtycke av den berörda personen eller som krävs enligt lag.

Den information vi samlar in från våra Användare hjälper oss att anpassa och ständigt förbättra din shoppingupplevelse på Spelbutiken Marketplace. Uppgifterna används för att leverera våra Tjänster, behandla betalningar, kommunicera med dig om beställningar, produkter och våra Tjänster. Vi kan också använda denna information för att förbättra vår butik och hemsida, förhindra eller upptäcka bedrägeri eller missbruk av vår hemsida och aktivera en tredje part för att utföra tekniska, logistiska arbeten eller andra uppgifter för vår eller din räkning.

Här är typerna av information vi samlar in:

Information du ger oss:Vi tar emot och lagrar alla uppgifter du anger på vår hemsida eller ger oss på annat sätt. Du kan välja att inte lämna viss information, men då kan du möjligtvis inte dra nytta av många av våra funktioner. Vi använder informationen som du tillhandahåller för sådana syften som att svara på dina frågor, anpassa framtida shopping för dig och kommunicera med dig. De uppgifter du lämnar kommer att delas med partners (inklusive Kunder, Leverantörer, sammanställare, eller andra Entertainment Trading ApS företag och externa företag som stödjer försäljningsprocessen) endast i samband med hantering av order och försäljning.
Cookies: Genom att använda vår tjänst godkänner du att vi installerar och använder cookies att identifiera dig som användare i alla aspekter. Cookies är spårningsinformation som mottas från datorer, surfplattor, mobiltelefoner och andra enheter med en Internetåtkomst. Detta tillåter oss att förse dig med produktrekommendationer, visa personligt innehåll, bland annat genom att skräddarsy funktioner och tjänster vi tillhandahåller. För mer information, vänligen klicka här.


3.Delning av personlig Information vi tar emot

Som en del av en transaktion, kan säljaren få personlig information, inklusive e-postadress, telefon och leveransinformation, från andra Spelbutiken Marketplace Användare. Utan föregående tillstånd från andra Användare, skall denna personliga information endast användas för denna transaktion eller för Spelbutiken Marketplace-relaterad kommunikation. Spelbutiken Marketplace har inte beviljat Leverantören en licens att använda informationen för oönskade kommersiella meddelanden. Utan begränsning av föregående, utan uttryckligt medgivande från Användaren, är Leverantören inte licensierad för att lägga till någon Spelbutiken Marketplace Användare till Leverantörens e-post- eller fysiska maillista. Leverantör kan också använda Kundens personuppgifter för att förse dem med nödvändig Track 'n Trace information.

Entertainment Trading ApS äger också delar av Streetman.dk och Spelbutiken.se, som också hanterar och bidrar med information, som kommer att hanteras med diskretion. Detta är dessutom tillämpligt; om en Leverantör väljer att använda en tredjeparts-Aggregator. Aggregatorn får inte inte distribuera, sälja eller lämna ut personlig information utan att Användaren ger sitt samtycke.

Vi kan kontakta dig från gång till gång i reklamsyfte, såsom att meddela dig om förbättringar av tjänsten eller nya tjänster på Spelbutiken Marketplace. Du kan välja att inte bli kontaktad för sådana ändamål när du skickar din information på våra sidor. Dessutom kan du när som helst anmäla dig speciellt för att ta emot sådan information eller att bara kontaktas när det gäller sådan information.


Om du får ett meddelande på någon av våra webbplatser att din information kan användas så att vi kan kontakta dig för "administration", detta innebär att vi kan kontakta dig för ett antal skäl som hör till Tjänsten du registrerat dig för. Till exempel kan vi ge dig lösenord påminnelser eller meddela dig att den specifika Tjänsten har avbrutits för underhåll.

Varje gång vi överför personuppgifter till länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet i samband med informationsutbyte som anges ovan, kommer vi se till att informationen som överförs i enlighet med denna integritetspolicy och i enlighet med tillämpliga lagar om dataskydd.


4.Lagring av personlig Information

Vi kommer endast behåller personuppgifter så länge som krävs för att uppfylla dessa syften. Vi kommer att hålla din personliga information i våra system så länge du använder våra Tjänster.

Vi samlar in personlig information med lagliga och rättvisa medel och, vid behov med den vetskap eller samtycke av den berörda personen. Vi kommer att se till att all personlig information som lämnas hålls säkert, enligt den danska personuppgiftslagen (Persondataloven) och – när den träder i kraft – förordning (EU) 2016/679 av Europaparlamentet och rådet av den 27 April 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter.

Personuppgifter ska vara relevanta för de ändamål för vilka de ska användas, och i utsträckning som behövs för dessa ändamål, bör vara korrekt, komplett och uppdaterad.

Vi kommer att skydda personlig information av rimlig säkerhet för att skydda mot förlust eller stöld, som obehörig åtkomst, avslöjande, kopiering, användning eller modifiering.

Vi är beslutna att bedriva vår verksamhet i enlighet med dessa principer för att säkerställa att sekretessen för personuppgifter skyddas och underhålls.


5.Tillgång till personlig Information

Vi kommer att göra information lätt tillgängligt för Kunder om vår politik och praxis avseende förvaltningen av personlig information.
Du har rätt att begära en kopia av den personliga information Spelbutiken håller om dig och få eventuella felaktigheter korrigerat.


6.Klagomål

Du kan lämna in ett klagomål om behandling av personuppgifter och information genom att skicka in ett klagomål till danska dataskyddsverket (Datatilsynet); se avsnitt 58.1 i den danska personuppgiftslagen (Persondataloven).

Oops!

Ett fel har uppstått. Kontakta vår kundtjänst om felet kvarstår.

Tillagt i kundkorgen